Sebutna. Penghargaan anu nyarios Jean-Luc Reichmann ka Charles Aznavour

Leungitna hébat pikeun sadayana. The 1er Oktober panungtungan, Charles Azanavour parantos nyerat nafasna dina yuswa 94 taun. Warta hanjelu anu na nembé diumumkeun ka AFP. Panyanyi maot dina malem 30 Séptémber di 1er Oktober, di imahna, di Alpilles, di kiduleun Perancis.

Bulan-bulan anu atos dilangkungan mémori tina Charles Aznavour tetep jangkar dina pikiran sadaya, sareng khususna anu Jean-Luc Reichmann. Rebo 14 Agustus, Jean-Luc Reichmann hoyong ngadamel upeti anu ngahadean ka Charles Aznavour, ngeposkeun dua poto. Dina akun Instagram na, andalannya TF1 host a dibagikeun snapshot a dina anu urang tiasa ningali anjeunna ngobrolkeun sareng juru tina "Bohemia".

Si Jean-Luc Reichmann dibagikeun memori anu pikaresepeun ieu, saluhureun sadaya sabab tanggal poto ti sataun katukang tumpukan, sakumaha anjeunna terang dina caption of jabatanana. "Sataun kapengker, dinten ka poé. Kami babarengan. Abdi henteu kantos hilap Bapak Aznavour ", nulis sabeulah gambarna Jean-Luc Reichmann. Hiji cliché anu henteu gagal mindahkeun palanggan 200.000 ti presenter 12 Coups de midi.

Dua lalaki caket pisan

Dina konferensi pers dimana kolega urang ti mana tele Star, host TF1 parantos dibantah kecap terakhir anu Charles Aznavour parantos naros ka anjeunna, sabulan sateuacanna ngaleungit. "Anjeun henteu sadar popularitas anu anjeun gaduh. Anu populér nyaéta hiji hal, tapi dipikacinta sapertos anjeun anu sanés"murulatif para seniman.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photo-le-touchant-hommage-de-jean-luc-reichmann-a-charles-aznavour-1012045