HBO Nampi Hak Teori Teori Big Bang pikeun Dolar Milyun 1

Séri CBS, Teori Big Bang parantos janten dina sababaraha musim hiji sitkultus kultus. Upami parantos nyimpulkeun dina bulan Mei sareng 24ème sareng épisode terakhir usum twelfth, éta ayeuna dirayu ku jasa streaming.

Saraf tina perang jasa streaming, ieu sigana sanés eusi aslina anu sipat intelektual pilem sareng séri jaringan mandiri. Salaku conto, Netflix masihan hak na Kantor The nepi ka 2021, saatos éta Néglasari bakal neruskeun hak siaran, tapi ogé Friends, séri anu bakal ngantunkeun platform streaming dina tungtung taun pikeun darat dina HBO Max. Ladenan HBO anu ngamajukeun, anu bakal diluncurkeun dina musim semi 2020, henteu kéngingkeun dina labélna salami éta ngusahakeun ngalaksanakeun hak siaran tina Teori Bigbang. Séri anu diciptakeun ku Chuck Lorre sareng Bill Prady nyarioskeun kahirupan fiksi dua batur sakamar, ahli fisika ékspérimén (Leonard Hofstadter) sareng ahli fisika téoritis (Sheldon Cooper), sareng interaksi sosial wobbly sareng Penny, muludan di Pabrik Cheesecake sareng tatangga anu salajengna. .

Kéngingkeun Teori Big Bang ...

Kasuksésan saharita séri éta sareng seueur panghargaan anu katampi ku aktor sareng panyipta ngadorong produksi dua belas musim, pikeun hiji nunjukkeun dina jangka panjang anu disiar ti 24 Séptémber 2007 nepi ka 16 Mei 2019 dina CBS. Charlie Sheen, Wil Wheaton, Katee Sackhoff, Stan Lee, Steve Wozniak, George Takei, Neil deGrasse Tyson, Stephen Hawking, Elon Musk sareng Bill Gates mangrupikeun antara anu paling bergengsi bentang sémah tina séri. Pelakon utama anu diwangun ku Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg sareng Kunal Nayyar, mayar sacara gratis 900 000 dolar unggal séri (1 juta sateuacan usum kadalapan), nyababkeun masalah rundingan gaji anu tunda siaran éta tina séri anu diawaskeun ku teu langkung ti 18 juta pamirsa rata-rata.

... sareng paman kuring Charlie ogé

Angka-angka anu narik ieu sacara logis hoyong ditiru ku HBO Max. Pikeun éta, ceuk WarnerMedia siap mayar 1 milyar, mungkin tiasa suksés ngarencanakeun deal ka 1,5 milyar dolar pikeun mimitian Dua sareng Satengah (Abdi Paman Charlie) dina saku. Jumlah kolosal ieu kedah ngijinkeun éta pikeun mastikeun katalog tina siri kualitas, diantara jasa streaming AS anu paling luas.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/hbo-souhaite-acquerir-les-droits-de-the-big-bang-theory-pour-1-milliard-de-dollars-325273