Hiji awéwé ngalungkeun orok na di tong sampah di Bamenda

Seamstress ngora taun 22, dituduh ngantepkeun orokna di tong sampah di kota Bamenda North West.

Gambar anu ngagambarkeun sampah tiasa (c) Sadaya hak ditangtayungan

Inpormasi anu parantos sumebar di jaringan sosial parantos dikonfirmasi ku wartawan lokal Kamerun Radio sareng Televisi (Crtv).

Hiji awéwé ngalungkeun orok anu nembe di tempat sampah di Bamenda, North West Region, sumber nyarios. Numutkeun ka Crtv, éta budak dilahirkeun Agustus 4 2019.

Dicekel ku pulisi, anjeunna ngaku kajahatan. Numutkeun anu kaliru, bapa éta anak bakal ngantunkeun orok nalika ngalahirkeun. Kusabab kakurangan hartosna, anjeunna milih ngalontar dina tong sampah.

Ngelingan yén Pasal 340 tina Kode Tatacara Pidato Kamerun nyadiakeun, "indung anu mangrupikeun palaku utami atanapi ngalaksanakeun rajapati atanapi rajapati putrana dina bulan kalahiranna tiasa ngan ukur dipenjara lima nepi ka sapuluh taun tanpa dibekelan ieu dilarapkeun pikeun palaku atanapi pesak sanésna ".

Upami kaliru, anjeunna ngadagoan dugi ka 10 taun panjara.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/bled/1108796-cameroun-une-femme-jette-son-bebe-dans-une-poubelle-a-bamenda