India: Asistén tina Priyanka Gandhi Vadra dipesen pikeun nyerang sareng ngancam wartawan | Warta India

SONBHADRA: wartawan Filed keluhan ngalawan hiji karyawan na Priyanka Gandhi Vadra, ngaku yén nyerang sareng kaancam anjeunna nalika nganjang ka Sekretaris Jenderal Sonbhadra Kec à Uttar Pradesh . Nitish Kumar Pandey, warga Varanasi, nyatakeun dina keluhan ditulisna yén sekretaris pribadi Gandhi, Sandeep Singh Anjeunna ogé nyabak kaméra na nalika nutupan kunjungan ka désa Umbha dinten Salasa kanggo saluran tivi régional.
CP Pandey, kapala Balai Polda Ghorawal, negeskeun yén hiji FK dipasihan dasar keluhan wartawan éta.
Pidéo asistenna Gandhi anu nyiksa sareng wartawan salami kunjungan anjeunna parantos janten viral dina média sosial. Éta nunjukkeun wartawan anu nanyakeun Gandhi patarosan ngeunaan ngabongkar Artikel 370 UUD nalika ditolak sareng hiji argumen dimimitian.
Hiji nguping anu dituduh nuduh wartawan janten pro-BJP sareng naroskeun patarosan dina paménta pésta saffron di tukeran artos.
Kalayan vidéo, kapala menteri penasihat komunikasi UP naroskeun ka kongresman supaya ngalakukeun "teaterikal".
Dina tweet, Mirtunjay Kumar nyarios: "Priyanka Gandhiji, punten, lirén téater ngusap lawon bangsat".
Anjeunna panasaran dimana aya jalma anu ngaku ngadukung kabebasan pers nalika sekretaris Gandhi parantos salah jeung wartawan anjeunna henteu ngawartosan nanaon.
"Pamaréntah UP komitmen pikeun ngajaga wartawan éta aman," saur Kumar.
Gandhi ngadatangan Umbha pikeun nyumponan kulawarga suku 10 anu dibantai nalika kaayaan sengketa bulan kamari.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India