India: Shah Faesal dikirim deui ti Cirebon ka Kashmir, ditahan di PSA di Srinagar | Warta India

SRINAGAR: Bekas patugas IAS Shah Faesal ditahan Rebo ku otoritas di bandara Delhi sareng malik ka Kashmir ceuk pajabat.
Faesal ditahan deui dina kaayaan hukum dina kaamanan umum (PSA) dugi ka tabuh Srinagar ceuk maranéhna.
Anjeunna angkat ka Istanbul, saur pajabat.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India