India: Genep dituduh dina kasus lynching Pehlu Khan ngabebaskeun | Warta India

NEW DELHI: Pangadilan lokal di Alwar tina Rajasthan ngabebaskeun dinten Rebo genep pembantuna dina kasus anu matak lynching ti Pehlu Khan .

Pehlu Khan, dua putrana sareng sababaraha anu sanés, ngangkut sapi ti Jaipur dugi ka tempat lahirna di distrik Nuh, Haryana, saatos dicegat sareng ditumbak ku pangawal sapi-angkatan bersenjata ku batang caket ti Sieun di Alwar. distrik 1er April 2017. Pehlu pupus dina April 3.

Stasion pulisi Behror parantos nyatet tujuh RIP dina hal ieu - saurang pikeun rajapati Khan sareng genep anu sanésna pikeun "transportasi haram sato". Pulisi parantos nungtut biaya sadayana tapi ngan hiji perkara (FIR 253 / 17). Panaliti dina hal pamungkas réngsé dina 30 Désémber 2018, tapi dakwaan dipasukan di pengadilan ngan ukur dina 24 Mei 2019.

Dina Agustus 7, pangadilan hakim pengganti réngsé préparasi ahir sareng ditangtayungan kasus pikeun Rebo. Prosés pengadilan diteruskeun sacara rutin saatos Mahkamah Tinggi parantos ngalihkeun sidang Behror ka Alwar. Langkung ti saksi 40, kalebet dua putra Khan anu aya sareng anjeunna dina poé kajadian, kasaksian dina hal éta.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India