India: Pakistan I-Day: Henteu Swap Antara BSF sareng Pak Rangers dina Béntang Attari-Wagah | Warta India

ATTARI: Anggota tina pasukan kaamanan wates (BSF) jeung Pakistan Rangers henteu tukeur ngarobih sareng salam dina dinten Kamerdekaan Pakistan sapanjang wates antara Attari sareng Wagah di Punjab.
Ngalanggar ritual wates tradisional, pasukan kaamanan henteu dagang manisan pikeun lebaran taun ieu ogé.
Numutkeun sumberna, staf BSF daék ngarawat sareng pangurus sanésna dina Eid-ul-Adha, tapi Pakistan Rangers henteu pulih dina hal ieu.
Ramean Pakistan ngawartoskeun staf BSF dina dinten Minggu yén moal aya swap tina candies di Bakrid taun ieu, sumber ceuk.
Penjaga wates sacara tradisional ngabébaskeun ngarawat dina liburan agama sareng nasional di dua nagara, kecuali pikeun sababaraha kaayaan nalika hubungan diplomatik aya dina kaayaan anu lemah.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India