INFO PANUTUP. Nalika Laeticia Hallyday maénkeun Good Samaritans salami liburan na di St. Barts

Jantung dina dampal leungeun. Laeticia Hallyday nyéépkeun liburan anjeun di St Bartssiga unggal usum panas. Sip koktel di Nikki Beach sareng réréncangan na Marie Poniatowski sareng Hortense d'Estève, anjeunna henteu éléh kahadéan na. Sakumaha urang ngawartosan anjeun dina ngaluarkeun anu anyar deukeut, dina newsstands Kemis ieu, 15 Agustus, randa Johnny Hallyday maénkeun jalma anu alus anu samentawis jalmi anu leungit eling dina awal Agustus. Nalika ngantosan penyelamat, Laeticia Hallyday nyarios ka anjeunna "dipasihkeun sababaraha candies pikeun requinquer", Hayu urang netepkeun dina kolom urang. A "momen ngambang"Kanggo band wilujeng. Untungna, éta "kabagjaan keur babarengan gancang ngalahirkeun". Goréng!

Randa Johnny Hallyday nikmatna dina usum panas. Samentawis éta, David Hallyday sareng anu dipikacinta ngagungkeun taun 53 na dinten Rebo Agustus 14, indung beuteung sareng sepuhna nya pinuh hirup liburan di sisi séjén Atlantik. Salasa Agustus 13 anjeunna angkat sareng Jade sareng Joy Hallyday pikeun sapinuh beurang, ngadatangan laut laut, katangkep ku tiiseunna. "Dina apesanteur ", kagum Laeticia Hallyday di Instagram, ngeposkeun seueur gambar tina petualangan laut.

Kumaha carana mésér CLOSER? Majalah anjeun diical ti Kemis Agustus 15 di toko buku, dina Android, iPad sareng KiosqueMag.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/info-closer-quand-laeticia-hallyday-joue-les-bonnes-samaritaines-pendant-ses-vac-1012016