Jalma: "Ieu ngarangkep anjeun": putra Alain Delon ngabagi gambar mimiti ramana ti saprak hemorrhage cerebral

Pikeun sababaraha waktos, kaséhatan Alain Delon hariwang dunya bioskop. Saatos ngalaman ngalaman stroke, dikonfirmasi ku putrana Anthony, aktor ngadamel pendarahan serebral "saeutik" dina bulan Juli kamari. Kusabab operasi sareng ngalih ka Swiss, pelawak teu masihan warta.

Éta kénging putra bungsu, Alain Fabien, anu nembé ngandelkeun kasihatan bapakna anu sopan.

Langkung saé acan, pendamping Capucine Anav ngabagi dina carita na Instagram ku gambar mimiti pelawak saprak penampilan pamungkasna di Festival Film Cannes. Putra Alain Delon nyerat:

Hatur nuhun pikeun seueur pesen anjeun anu langsung ka haté kuring. Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeunna beuki hadé sareng anjeunna nyaéta ngambung anjeun.

Sababaraha dinten kapengker, lanceukna ageung Alain-Fabien ogé masihan warta ngeunaan kaayaan ramana anu nyarios yén anu terakhir "ngaso"Dina hiji klinik di Swiss.

Méi kamari, Alain Delon nampi Palme d'honneur di Festival Film Cannes, dina biantarana aktor anu disebutkeun tungtung karirna:

Wengi ayeuna nyaeta saeutik a upeti anumerta, tapi hirupna. Nalika kuring dimimitian proyék ieu, abdi ieu ngawartoskeun: Aya hiji hal anu hese nyaeta mun lepas. Kuring lumangsung sawidak dua taun. Ayeuna kuring nyaho yen naon hese geus ninggalkeun. Kuring gé balik, tapi kuring moal ninggalkeun tanpa nétélakeun sarta tanpa thanking anjeun.

Mugia aktor janten langkung saé dina minggu-minggu badé.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR