Jalma: "Budak ieu maénkeun provok!": Jade Hallyday ambek tina netizen saatos pésta ku réréncangan na

Ayeuna di St Barthelemy, Jade Hallyday ngaraosan liburan usum panas sapertos anu saé. Saatos ngagungkeun 15 na sababaraha taun ka pengker, putri angkat Johnny Hallyday resep ngaraosan kasenangan ku réréncanganna, kalebet Yannick Nuh putra.

Anyar, babaturan Jade ngabagikeun sababaraha video dina carita Instagram na. Dina gambar, rumaja ngahibur dina kelab malam. Kami ogé tiasa ningali Jade nari, ngagem baju beureum panjang.

Pidéo rumaja ngadamel buzz dina wéb. Netizen parah dikritik barudak sareng kolotna pikeun kalakuan Jade provokatif ieu anu "ngahaja ngadorong kontroversi pikeun narik perhatian":

KOROROR !!! budak awéwé ieu siga mobil "dipaling" sadayana ngagaduhan ibu-ibu anu henteu tanggung jawab dina yuswa aranjeunna dilarang ti kotak-kotak biasana

provokatif ieu lolitas ... éta jangji

Tapi naon anu dijalankeun ku anak? Gadis ieu bakal salah.

Ngaungu salaku indung pikeun ningali yén awéwé ieu provok provok sareng ngahaja ngahudangkeun kontroversi pikeun narik perhatian. Naon pendidikan anu masihan indungna? Anjeunna langkung hadé nyumputkeun anjeunna ku ngadalikeun publikasi putri anjeunna.

Sanés waktos sanés yén putri Laeticia Hallyday duka ku pangguna Internét. Dina soré anyar, Joy sareng adina ageung dikritik kusabab teuing nyamar ...

Kumaha saur anjeun tina kabiasaan maranéhna? Naha anjeun satuju pamaké? Bagikeun pendapat anjeun dina koméntar.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR