Claire Chazal: hanjakal éta

Carita cinta maranéhanana salami dalapan taun. di antara Claire Chazal et Arnaud LemaireSanaos hubunganna ngareureuwas pikeun seueur anu katingali bénten umur anu lumayan, sadaya sigana gampang. Dina 2015, nalika mutuskeun ngeureunkeun caritaana, aranjeunna tetep tetep pantes pisan sareng henteu ngiringan perang pikeun ngancurkeun gambar anu sanés. Dina wawancara sareng majalah Paris mana, dina kios Rebo 14 Agustus, Claire Chazal wangsul deui kalayan seneng dalapan taun ieu hirup dibagi sareng anjeunna.

"Arnaud, éta sabalikna sabalikna tukang ngaganggu. Anjeunna gaduh seduction leuleuy tapi anjeunna henteu pernah muterkeun éta. Anu murni, mahluk anu nyata, tina total kajembaran. Anjeunna ngagaduhan jiwa anak". Éta jalma anu ogé diplomat pisan, numutkeun anjeunna. Di sisi anu sanés, anjeunna ngan ukur nyesepkeunana carita cinta sareng Arnaud Lemaire, éta mangrupikeun anjeunna "ukuran henteu diménsi". Opat taun saatosna istirahatna, anjeunna hapunten ngagaduhan anjeunna "meureun"Énggal ngantunkeun anjeunna, tapi "link kami tetep "jaminan urut presenter jam XTUMX jam TF20.

Claire Chazal taksub maot

Dinten tunggal, Claire Chazal utamana mah paduli maot. "Misteri akhir, éta obsesses kuring," Anjeunna ngajelaskeun. Nanging, ngan ukur umur 62 sareng resplendent, hiji anu masih animasi acara Free entry di Perancis 5 sababaraha bulan kapengker, masih ngagaduhan taun-taun anu éndah. "Kuring ngadamel pisan betah pikeun tetep dina bentuk, hapé! Kuring bahkan langkung olahraga ti sateuacanna, kuring sering kaluar, kuring émut hal-hal anu langkung saé"Tapi éta henteu cekap pikeun dirina. Anjeunna tetep yakin yén maot ningali anjeunna.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/claire-chazal-ce-regret-qu-elle-garde-sur-son-histoire-d-amour-avec-arnaud-lemai-1011854