Joshua Jackson asih: saha kabogohna Jodie Turner-Smith?

Joshua Jackson henteu deui manah anu di candak! Pikeun sababaraha minggu, seueur gosip anu ngalaporkeun yén aktor parantos kapanggih asih dina panangan Jodie Turner-Smith. Tungtungna, pasangan éta mutuskeun pikeun ngarobih hubungan maranéhanana dina Instagram. Salasa Agustus 13, awéwé anom nembak nembak lembut di perusahaan kekasihna anu katingali lirénna. "Dua jalma anu resep silih silih"manehna nyerat dina legenda. Tapi saha éta kabogoh anyar Joshua Jackson ?

Masih sakedik dipikanyaho di dunya bioskop. Jodie Turner-Smith nyaeta aktris ngora taun 32 anu sigana ngawangun sakedik waé pikeun karirna. Dina 2013, anjeunna sakeudeung digambarkeun sirineu Lilith dina séri anu aya dina layar leutik leres Getih, dituturkeun ku pancén-léngkah leutik dina séri Mad Dogs sareng sababaraha film pondok bebas. Dina 2016, anjeunna némbongan dina pilem The Neon Demon, anu dibere di Cannes, sareng ningali karirna dileungitkeun. Anjeunna nembé gabung sareng tuang séri Nightflyers, sareng bakal teras nunjukkeun dua film: Ratu & Slim, sareng Séptual Seksual, biopik ngeunaan penyanyi. Marvin Gayedi mana Jodie Turner-Smith bakal ngajelaskeun penyanyi Grace Jones.

Dina 2019, kipas tina Jodie Turner-Smith tiasa mendakan éta dina séri Jett. Dina akun Instagram dirina, darling Joshua Jackson dibagikeun seueur poto liburan. Nicaragua, Bahamas, Irlandia, Méksiko ... Paling heunteu tiasa kami ucapkeun yén éta mangrupikeun globetrotter nyata! saatos sapuluh taun cinta sareng Diane Kruger, aktor parantos leres-leres ngancik halaman dina leungeun luhur Jodie Turner-Smith, anu anjeunna tepang dina Oktober 2018 dina sela acara ulang taun 40Usher.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/joshua-jackson-amoureux-qui-est-sa-compagne-jodie-turner-smith-1011684