Kenyan DPO Group nguatkeun ayana di Afrika Kidul, berkat dukungan Apis Mitra

(Badan Ékofin) - DPO Group Kenya, spesialis dina jasa sistem pamayaran, ngalaksanakeun léngkah anu sanés pikeun ngembangkeun ayana di Afrika ku meunangkeun perusahaan basis Afrika Kidul anu disebut Afrika Kidul. Payfast.

Syarat-syarat kasepakatan kasebut, anu dibiayaan ku perusahaan ekuiti swasta Apis Partners, henteu diungkabkeun. Tapi panempo nutup operasina ngirangan yén sababaraha ratus juta rand (tukeur Afrika Kidul) diperyogikeun pikeun ngawujudkeunana.

Salila konperénsi pers, pamimpin kelompok DPO ngajelaskeun yén pamantosan transaksi dilaksanakeun sabagian kalayan kontan sareng sanésna nganggo saham. Nanging, sutradara Payfast tetep gaduh saham strategis perusahaan.

Masyarakat Kenyan ayeuna gaduh akuisisi kalima na di lapangan. Saur anjeun, rencana ékspansi kalebet ékspansi kana sapuluh nagara tambahan di Afrika, kalebet Senegal, Maroko, Tunisia, Mozambique, Sudan sareng Angola.

Ngelingan yén sektor éta parantos dianggo sacara saé minggu-minggu ayeuna sareng nunjukeun napsu anu gedé pikeun investor pikeun perusahaan jasa pembayaran, séktor anu ngembang di daérah éta.

Idriss Linge

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.agenceecofin.com/finance/1408-68396-le-kenyan-dpo-group-renforce-sa-presence-en-afrique-du-sud-grace-a-lappui-dapis-partners