Koréa Kalér negeskeun ngaluncurkeun peluncuran rokét kaliber anu énggal ... - VIDEO



"" ... 분석 과 달라

Nalika seueur di urang reuwas ku peluncuran misil ku Koréa Kalér kamari, tés kadua tina jinis ieu kirang ti saminggu, média nagara nyarios rezim na nembé sistem anyar rokét *, HIDUP peluru balistik.
Duh Jung-hee ngécéskeun.
Koréa Kalér ngumumkeun Rebo yén parantos ngatur "sistem rokét dipandu" nembe dikembangkeun, ageung, diluncurkeun sababaraha kali ", ngaganggu analisis militér Koréa Kidul.
Dinten Kemis, agénsi warta sentral Korea Pyeongyang ngaluarkeun laporan tes rokét dinten Rebo.
Menteri Luar Koréa Kalér Kim Jong-un sacara pribadi ngawaskeun seuneu test launcher sababaraha rokét anu nembé dikembangkeun.
Laporan nambahan yén sistem parantos nyumponan syarat tés na parantos ngabuktikeun efektifitasna dina tempur.
KNCA ogé nambihkeun ... Kim Jong-un resep kana peluncuran tes, sareng nyarios senjata éta bakal "pangemut pikasieuneun" pikeun jalma anu tiasa dikadalikeun.
Laporan éta henteu netepkeun saha target ieu tiasa.
Tapi spekulasi nyaéta kalér anu sakali deui nargétkeun Koréa Kidul pikeun latihan militér babarengan sareng Amérika Serikat, dijadwalkeun engké sasih ieu.
Nanging henteu sapertos minggu kamari, Pyeongyang henteu terang-terasan nyarios peluncuran éta minangka pagelaran kakuatan, tapi dijelaskeun salaku uji saderhana.

Naon North ceuk éta dipecat ku sistem rokét sababaraha peluncuran béda ti analisis tentara Koréa Kidul yén Koréa Kalér nyéépkeun peluru balistik jarak pondok dina dinten peluncuran. Rebo.
Sanaos laporan pangénggalna ti Koréa Kalér, pimpinan staf Korea Kidul tetep macét dina analisis awalna.

"Penguasaan intelektual di Koréa Kidul sareng Amérika Serikat ningali proyékil kamari sapertos ciri ngalayang sami sareng jinis énggal peluru balistik jarak pondok anu diluncurkeun minggu kamari. Kami salawasna nganalisa data anu raket. "

Sababaraha peluncur rokét sareng rudal balistik jarak pondok ngagaduhan kisaran anu sami, sareng janten kamungkinan yén tentara ngacung dua.
Tapi nganalisa tentara Koréa Kidul, anu tiasa palsu, dugi dinten anu sami yén Menteri Pertahanan Seoul nunjukkeun yén anjeunna yakin yén tentara parantos nempatkeun sistem tingkat luhur. téknologi pikeun ngadeteksi sareng membela ancaman Koréa Kalér.
Aduh Jung-hee, Berita Arirang.

#NorthKorea #confirms #test #fired #new #large #caliber

#multiple #rocket #launcher #KimJongun #guidance

Arirang News Facebook: http://www.facebook.com/arirangtvnews

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=HLzyxomhrmU