Xbox salajengna bakal bakal fokus kana tingkat pigura sareng waktos beban

Naon bedana generasi hareup pikeun konsol bumi pikeun kami kecuali paningkatan kana pagelaran? Xbox salajengna saatos kedah fokus dina kasus, khususna, dina tingkat pigura sareng waktos loading.

Di E3 2019 sababaraha minggu ka tukang, Microsoft mastikeun pikeun digawé dina konsol generasi salajengna Xbox. Pikeun ayeuna, kami terang pisan sakedik ngeunaan lelaran anyar ieu sanés yén firma Redmond damel dina desain na. Tapi sigana yén mesinna gaduh prosesor AMD anu cocog, RAM GDDR6 sareng generasi anyar SSD. Naon anu kudu ditimbangkeun kinerja pisan, luhur pisan dibandingkeun modél ayeuna. Pamaén anu diperkirakeun henteu kurang. Tapi Microsoft sigana hoyong difokuskeun aspék spésifik tangtu.

Xbox saenggeusna badé pokus kana tingkat pigura sareng waktos beban

Kalayan komponén sapertos kitu, generasi ayeuna Xbox tiasa opat kali langkung saé tibatan Xbox One X. Ditanya ku GameSpot, Phil Spencer, diréktur cabang Xbox di Microsoft, nembé ngungkabkeun sababaraha detail anyar ngeunaan konsol. Khususna sababaraha aspék anu buta Amérika parantos mutuskeun pikeun pokus. Ieu mangrupikeun harga refresh sareng waktos loading dina kaulinan. Naon anu nawiskeun para pamaén pangalaman kaulinan anu langkung lancar sareng immersion langkung saé. "Jigana urang hoyong pisan generasi ayeuna ieu fokus dina tingkat pigura sareng playability kaulinan. Pastikeun kaulinan dimuat sacara gancang, pastikeun yén aranjeunna némbak kalayan tingkat pigura anu paling luhur. Éta ogé kami anu ngembangkeun Windows ku kituna urang tiasa ningali sadaya pagawéan anu dilakukeun dina PC sareng naon anu ngahasilkeun para pamekar. Jalma resep kaulinan dina fps 60, ngajalankeun judul di 4K di 60 fps bakal janten tujuan anu penting pikeun urang."

Ieu kanggo nawiskeun pangalaman kaulinan anu paling pikaresepeun sareng immersive ka pamaén

Tingkat pigura sareng résolusi tina game mangrupikeun titik anu kontroversial pisan nalika Xbox One dugi di pasar. Seueur pamaén upami ngabandingkeun kana PS4 sareng dina waktos ieu, konsol Sony jauh langkung saé. Pikeun ayeuna, teu aya anu terang iraha generasi ayeuna Xbox ieu bakal dipasarkeun tapi teu aya ragu yén éta parantos dileupaskeun pisan ku pamaén. Salaku sareng unggal konsol, tegas Redmond maénkeun anu ageung sareng bakal seueur anu ngalakukeun pikeun ngéléhkeun panker pikeun sainganna anu salawasna.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/la-prochaine-xbox-se-concentrera-sur-le-frame-rate-et-les-temps-de-chargement-325220