Kumaha cara nyitak tabel Excel kalayan leres - Tips

Upami anjeun parantos nyitak hamparan Excel baheula, maka anjeun terang yén meunang méja sakedik gedé dina hiji lambaran sakapeung mujijat. Sareng kalolobaanana, kami tinggaleun sababaraha lembar anu dicitak anu kedah dikumpulkeun. Henteu leres-leres praktis sareng kitu, Excel ngarengsekeun masalah ieu dina sababaraha klik sareng sababaraha parobahan dina skala print. Teknik anu bakal ngarobih visi anjeun dina Excel!

Kumaha nyitak hamparan anjeun dina lambaran tunggal

Mimitian ku muka file anu anjeun hoyong nyitak. Dina menu pita pita, klik dina tab File.

Dina jandéla anu nembé nembé dibuka, klik dina tombol Print dina bar menu sisi. Anjeun tiasa ngaksés langkung gancang kalayan keyboard potong kompas Ctrl + P. Lajeng, dina halaman anu nembé dibuka, pencét tautan Layout di handap pisan.

Kotak dialog Pangaturan Kaca bakal dibuka. Dina tab halaman anu kahiji, anu dibuka sacara standar, keletik pilihan Laras dina bagian Skala, bari nyésakeun lebar halaman 1 dina kaca 1 hauteur. Upami méja anjeun ngagaduhan langkung kolom ti barisan, anjeun tiasa milih ideét Lansekap dina bagian Orientasi.

Teras klik dina tab Margins, sareng cparios pilihan sacara horisontal sareng vertikal dina bagian Pusat dina halaman. Anjeun ogé tiasa ngaleutikan margin pikeun ngahemat rohangan dina lambaran print.

Teras pencét OK uih deui ka bagian Citak. Sawangan dokumen anjeun bakal némbongan sareng anjeun bakal tiasa nyitak upami anjeun puas kana hasilna.

Upami nyetél halus henteu matak menak anjeun, saha waé Anjeun ogé tiasa nyetél perenah ti tab Layout anu didédikasikeun dina Menu Ribbon.

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC