Udagan Ut Utd meunang Sancho

Hans-Joachim Watzke, CEO Borussia Dortmund, nyatakeun tujuan Manchester United Jadon Sancho tungtungna bakal ngantunkeun di bandung.

Internasional Inggris, dialihkeun ti Manchester City ka Dortmund di 2017, parantos diangkat ka klub. Tim taun di Bundesliga dina usum kamari nalika timnya jadi finalis Bayern Munich.

- Implengan ESPN: ngadaptarkeun Ayeuna
- Nalika jandéla mindahkeun teu tani?

Na bentukna disebut ngalaporkeun kapentingan Serikat sareng Real Madrid, tapi nalika Dortmund tiasa nahan Sancho usum panas ieu, Watzke nyarios anjeunna henteu bakal cicing di Westfalenstadion salamina.

"Teu seueur jalma ngora dina taun 19 kalayan poténsi sapertos kitu," saur Watzke di Ruhr Nachrichten . "Anjeunna henteu salah saurang pamaén ti daérah atanapi pamuter anu ngagaduhan sambungan sareng dirina.

"Nalika anjeun ngagaduhan pamuter sapertos Jadon Sancho, anjeun kudu ngevaluasi kaayaan ogé unggal taun. Sagala sesa sanés jujur. Upami pamaén asing henteu yakin yén klubna cocog sareng anjeunna dina waktos anu saé, éta moal aya akal. "

Sakali di netepkeun di Jerman, Sancho janten andalan di sisi Dortmund sareng muncul di

Anjeunna ogé meunang pilihan Inggris anu munggaran dina Oktober 2018 sareng ayeuna parantos maénkeun genep kali kanggo tim Gareth Southgate.

"Pamimpin salah sahiji super Dina musim semi, klub-klub kuring naroskeun lamun aya kasempetan [pikeun ngadaptar Sancho] tapi kuring nyarioskeun anjeunna ayeuna yén anjeunna kedah hilap deui sareng anjeunna moal ngahubungi kuring deui", Ditambahkeun Watzke. Anjeunna terang abdi hoyong terang naon anu kuring nyarios. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/soccer-transfers/story/3920472/man-utd-target-sancho-wont-stay-forever-bvb