Liga Juara: Éta panas dina Onana sareng Ajax Amsterdam

Dina pertandingan sapertos anu sesah, Ajax nyepak kualifikasi kualifikasi pikeun muter-offUEFA Liga Juara ieu dinten Salasa nalika anjeunna nampi klub Yunani na PAOK Thessaloniki dina pertandingan balik tina 3e Dinten awal. Saatos menit 90, tujuan Dusan Tadic (2) sareng Nico Tagliafico di Amsterdam ngabuktikeun cekap pikeun mastikeun kameunangan 3-2 ngalawan urang Yunani sareng tikét pikeun pameuleuman. Kalayan kameunangan ieu, Ajax dijamin maén dina pentas Éropa musim ieu.

André Onana nyekel jabatan sapertos biasa dina jaring klub Walanda legendaris. Tapi éta henteu gampang.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.camfoot.com/les-lions-en-club/champions-league-ce-fut-chaud-sur-onana-et-ajax-amsterdam,30156.html