Singa di luar negeri ngagorowok nyaring di klub-klubna

Pamaén luar nagri Kamerun dina kaulinan akhir minggu di sababaraha klub sareng turnamén anjeun.

The Indomitable Lions and the Lionesses gaduh seueur kompetisi sareng turnamén sanésna di Éropa, Asia, Afrika sareng buana sanés.

Skor Ndip Tambe pikeun Sheriff Tiraspol

Pembela maén bal Kamerun Internasional, skor Ndip Tambe ngabantosan klubna Sheriff Tiraspol pikeun ngégél 3-2 kameunangan Dinamo Auto.

Tujuanana sumping dina menit 84th kanggo ningkatkeun kénging gawang tim sareng Mr Ghecev gempel ganda dina pertandingan.

Ndip Tambe pinunjul kana kajawaraan penerbangan luhur Moldova sareng dalapan tujuan dina usum ieu.

Akang Jean Pierre Nsame dua kali kanggo Budak Tuda Berne

Sabtu minggu éta hadé pikeun Cameroonian Jean Pierre Nsame anu nyetak dua kali ngabantosan klub na Young Boys ngelehkeun St. Gallen.

Mohammadou Idrissou nyieun acara anu hébat sareng DSV Leoben

Samaun Kamerunis mangrupikeun sumber inspirasi pikeun tim Australia na. Anjeunna ngabantuan kemah maénkeun parawan ngagambar 0-0 ngalawan Gnas.
Anjeunna mangrupikeun pamuter anu akalna dina dinten-4 tina Divisi Kaopat Australia

Vincent Abaubakar ngalatih sareng FC Porto

Penyerang Cameroonian, Vincent Abaubakar ogé bagian dina sési latihan anu terakhir sareng FC Porto sateuacan pertandingan balik ngalawan Krasnodar.
Game dinten 3 ngitung kanggo babak kualifikasi liga Juara.

Aurelien Tchouameni sareng Albert Lottin ngadamel daptar pamisahan XI tina Girondins Bordeaux

Dua tangkas sareng ngora Kameréa mangrupikeun bagian tina sabelas munggaran pikeun tim Perancis.
Aurelien Tchouameni sareng Albert Lottin maén ngalawan Angers dina dinten-1 tina 2019 Perancis Ligue One.

Lentar Jerome Onguene di Red Bull

Usaha taktis sareng profesionalisme anjeunna nyumbang pisan kana Red Bull Salzburg tina kameunangan 5-2 pikeun WAC.
Kaulinan di lapangan salaku bagian tina kaulinan 3-XNUMX dina Divisi Pertama Australia.

Franck Ohandza ngabantosan meunang Henan Jianye

Kamerun Ngabantosan Klub Pasundan Nyaan Dicirikeun dina 2-1 Ngalawan Beijing Renhe dina menit 51st
Éta mangrupikeun tujuan 10th pikeun penyerang Cameroonian di Liga Super Cina

Zambo Anguissa maén deui di Villarreal

Zambia Anguissa parantos ngadaptarkeun pertandingan kadua na sareng klub Spanyol na Villarreal
Zambo Anguissa mangrupikeun bagian tina awak kapal anu nyerang FC La Nucia 4-0.

Michael Ngadeu maénkeun kaulinan draw

Pembela Kamerunis Michael Ngadeu ngabantosan Gantoise Club na disegel sareng AEK.
Perlawanan nyaéta aksi dinten-3 pikeun kualifikasi Liga Europa.

Moscow Dynamo tina Njie Clinton ngéléhkeun

Maén bal internasional asal Kameronia parantos bagian tina tim anu sok ngantepkeun Dynamo Moscow janten pamimpin ayeuna tina Championship 2019 Rusia anu keur lumangsung.
Klub Rusia Njie Clinton urang dina sabtu minggu akhir nyerang Zenit ti St Petersburg 2-0.

Singa Indomitable

Onto the lionesses, Pemain tengah Kamerun Raissa Feudjio sareng klub Spanyol UDG Tenerife parantos kéngingkeun turnamén Teresa Herrera dina sabtu minggu ayeuna.
The singa indomitable nyetak gawang katilu di timnya 5-1 spanking karek Deportivo Abanca anu nembé diwanohkeun.

Alvine Ngolle tina FK Minsk mangrupikeun bagian tina tim anu unggul dina dinten-2 tina panggung kelompok Liga Juara UEFA Wanita.

Aboudi Onguene CSKA Moskow mupakat pikeun semi-final Piala Piala Rusia anu teraskeun.

Tim éta éléh Donchanka 4-0 kalayan agrégat 6-1 ka balayar.

Kamerunian séjén sapertos Midfielder Tristan Dindom ti Reims Stadion, Joyskim Dawa tina Mariupol sareng seueur anu sanés damel sabtu minggu ayeuna

Benly Anchunda
@anchunda_benly

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/08/football-lions-abroad-roar-loud-in-their-clubs/