M POKORA AKU DENGAN CINTA? - VIDEO



Manggihan Podcast kami didieu ► https://tinyurl.com/yxwkh3rm
.
Dina Séptémber 2017, éta kagét nalika dunya, sareng khususna Perancis, diajar kagum yén jajaka abadi M Pokora masih aya pasangan, sareng waktos ieu, sae pisan. Panganten M Pokora / Cristina Milian kaget sadayana, sareng basa-basa anu goréng henteu masihan aranjeunna langkung ti sababaraha bulan, aranjeunna ngabuktikeun sadayana mangtaun-bulan sasasih, anu diantara aranjeunna, éta pasti pikeun kahirupan . Kumaha aranjeunna pendak sareng kumaha anjeunna mendesak anjeun? Kumaha aranjeunna hirup kahirupan anu indah di Los Angeles sareng naon acara anu senang anu diarepkeun? Diuk ku urang senang sabab ayeuna anjeun bakal terang sadayana perkawis carita cinta anu saé antara Cristina Million sareng Matt Pokora. Rapat aranjeunna, hubungan sareng rencana masa depan maranéhna.
.
sumber: https://anotepad.com/notes/eghe6c
.
Ulah hilap ka ngalanggan anjeun: https://goo.gl/KOb7Ns
.
FB: https://www.facebook.com/lamafachetv/
.
For copyright matters please send an email to : contactlamatv@gmail.com

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=YGNq1_8MXgU