Mali: Houka Houka, cadi anu hilap tina Tambouctou

Tuturkeun kami on Facebook tetep warta up-Malian

Mali: Houka Houka, cadi anu hilap tina Tambouctou

Tujuh taun ka pengker, Houka Houka mangrupikeun Hakim Islam dina Timbuktu. Anjeunna aktip milu ngalamar hukum syariah ku jihadists. Ti saprak éta, saurang anu nitah hukuman korporasi parantos hirup normal.

TV5 Dunya


Tuturkeun kami on Facebook tetep warta up-Malian

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://bamada.net/mali-houka-houka-le-cadi-oublie-de-tambouctou