"Misi kuring nya éta pikeun mawa jalma anu sesat siga kuring balik ka Républik"

Dina hiji publikasi dina halaman Facebook pésta pulitik PADDEC, Jean De Dieu Momo ngobrolkeun ngeunaan jabatanana salaku manusa politik sareng gaul rezim Paul Biya. Lebledparle.com, nawiskeun anjeun sadaya pantulan ieu.

Momo Yohanes Gusti - poto néwak

Kurban ksatria Jean de Dieu MOMO Fo'o Dzakeutonpoug.

=====================================

"Tapi saatos pantulan sareng sakumaha kuring henteu dina sudut pandang pelindung tina posisi menteri kuring, kuring milih ngabales jalma anu henteu ngartos prestasi hébat presiden sareng iman kuring pikeun rezim urang. Misi abdi anu ngiringan deui jalma anu sesat siga kuring uih deui ka Républik. Sareng percanten ka kuring ieu mangrupikeun misi anu ngajangkepkeun posisi menteri, bahkan kuring rumasa dihargai sareng diajenan ku tulisan ieu anu nyerat nami kuring dina sajarah nagara urang. Facebook mangrupikeun républik maya anu mana anu paling andilitas urang parantos nyarios. Kulawarga abdi bakal mingpin kahirupan aranjeunna salaku bapa nuju nyalira sareng nalika kuring mingpin tambang. Républik, Républik kami sateuacan pertimbangan sapertos kitu sareng kuring terang yén kuring tiasa hirup di tewak sapertos anjeun mamatahan kuring ngarep-ngarep ngajaga portopolio menteri kuring. "

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/actu/politique/1108799-jean-de-dieu-momo-ma-mission-est-de-ramener-ceux-qui-se-sont-egares-comme-moi-a-revenir-dans-la-republique