Mohamed Salah Amputé nyumponan para sepak bola nasional Nasional - VIDEO



Mohamed Salah patepang pamaén Amputee nasional urang di ahir palatihan sareng masihan aranjeunna henteu tiasa dilupakan.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=XRBEQO6-5Vc