Naha nyusahkeun sareng 50 $ Philips Hues nalika saklar pinter tina 22 $ nambihan touch anu pinter kana unggal bohlam lampu di rohangan? - BGR

Upami anjeun hoyong pasang bohlam pinter dina lampu, éta Philips Hue sampurna. Tapi upami anjeun hoyong sadaya lampu dina rohangan disambungkeun sareng dilengkepan fitur pinter, anjeun tiasa nyéépkeun dugi ka $ 50 per bohlam. Ieu pilihan séjén: tingali Kasa Smart Lampu Ngalih ti TP-Link . Gampang pisan dipasang dina sababaraha menit sareng langsung nambihan touch intel dina unggal lampu anu dihubungkeun ka dinya. Abdi dianggo di ruang tamu kuring tinimbang mésér dalapan bulbs anu béda pikeun lampu recessed kuring! Potong Kupon 5 $ dina halaman Amazon sareng anjeun tiasa nampi ayeuna ngan ukur $ 21,99, tapi gancang kusabab tawaran ieu moal tahan.

Di dieu nyaeta sababaraha émbaran konci ti kaca produk:

  • KONTROL OE O: Aktipkeun atanapi mareuman alat éléktronik tina smartphone anjeun nganggo aplikasi Kasa (Cocog sareng Android sareng ios)
  • VOICE CONTROL: Berpungsi sareng alat anu dirojong ku Amazon Alexa, Asisten Google sareng Microsoft Cortana kanggo pangalaman tangan-gratis
  • INSTAL PANDUAN: Teu perlu ngarti kabel kompléks saklar atanapi konfigurasi master switch lawan saklar katulungan. Aplikasi Kasa nungtun anjeun ngaléngkah demi ngalangkungan pamasangan-demi-hambalan
  • CALENDAR: Anggo almenak pikeun nyetél saklar pinter anjeun pikeun hurung sareng pareum sacara otomatis sawaktos anjeun aya di bumi atanapi jauh
  • CATETAN: ngabutuhkeun kawat nétral / ngajalankeun dina kutub tunggal / Ngabutuhkeun sambungan jaringan Wi-Fi 2,4 gigahertz anu aman. Nunjukkeun kana PDF anu napel dina Spésifikasi Téknis tina Buku Panduan

. ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngajugikeun anjeun ngan nawaran pang anyarna sareng suksés ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR