Netflix pikeun kolaborasi sareng David Benioff sareng Dan Weiss pikeun nyiptakeun séri anyar

Nu nyiptakeun séri TV Game of Thrones for HBO gabung dina platform AS Netflix ngalawan 200 juta.

Sanaos kasimpulan kontroversial kana adaptasi séri langsung-aksi tina Game Game of Thrones, atanapi The Iron Arta. David Benioff (The 25th Jam, Kota maling, X-Men Asal: Wolverine, Troy) sareng Dan Weiss (Game Video, Halo, Game Ender, I am Legend, Aranjeunna Live) masih diwajibkeun ku seueur perusahaan dina industri pilem sareng séri ieu. Upami panulis layar Amérika ayeuna fokus kana nyerat trilogi Star Wars anu anyar pikeun Disney, Netflix teu disangka-sangka ditawarkeun jasana kanggo teu langkung seueur tina 200 juta dolar kalayan kontrak ekslusif sababaraha taun.

David Benioff sareng Dan Weiss sumping di Netflix

Ayeuna aya hubungan sareng Netflix, dua lalaki kedah nyayogikeun katalog tina jasa langganan video-on-demand terkenal sareng séri asli tiasa bersaing sareng Disney + sareng Apple TV +. Acara pameran David Benioff sareng Dan Weiss jelas bungah ku tantangan anyar ieu: "Kami parantos gaduh petualangan hébat sareng HBO salami langkung salami teras kami nganuhunkeun ka sadayana anu aya. Dina sababaraha bulan anyar, urang nyéépkeun seueur jam sareng ngobrol Cindy Holland sareng Peter Friedlander, ogé sareng Ted Sarandos sareng Scott Stuber. Urang bagikeun kenangan anu sami pikeun pilem 1980, kami resep sareng buku anu sami sareng kami bungah ngeunaan kasempetan cariosan anu sami. Netflix ngawangun sababaraha hal anu luar biasa sareng teu biasa, sareng kami ngahormatan parantos diajak miluan aranjeunna."

Éta tanpa nyarios yén Netflix ngabagi semangat anu sami sareng Ted Sarandos, diréktur eusi, ngajelaskeun: "Kami resep ngabagéakeun tukang carita hébat David Benioff sareng Dan Weiss di Netflix. Aranjeunna mangrupikeun kakuatan kreatif anu hadé sareng anu pikaresepeun pikeun pamiarsa saalam dunya ku carita épikna. Kami ngarepkeun ningali naon imajinasina bakal dibawa ka palanggan urang."

Wawancara ti David Benioff sareng Dan Weiss nalika acara Jimmy Kimmel Live!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/netflix-va-collaborer-avec-david-benioff-et-dan-weiss-pour-la-creation-de-nouvelles-series-325195