The Deal of Day: notebook kaulinan ieu pinuh ku warna kaulinan pikeun kaulinan - Tech - Numerama

Bewara ka pamaén: Cdiscount ayeuna nawiskeun laptop Asus RoG kalayan tampilan 144 Hz, inti i7 hexacœur sareng euro XXXX 1070 1299, atanapi euro 500 kirang ti biasa.

Saban poé, tulisan milih pikeun anjeun hiji rencana alus nempo dina web, nu boga hubungan langsung jeung garis redaksi urang.

Rencana katuhu

Upami anjeun milari laptop pikeun maénkeun dina kaayaan anu saé, dinten ieu Cdiscount nawiskeun Asus RoG SCAR2-GL504GS-ES060T [nomer anu teu kaharti sareng henteu sadayana anu ngajual) Inci 15,6 kalayan i7 Teras sareng GTX 1070 kanggo 1299 euro ngalawan euro 1799.

Éta mangrupikeun kaulinan laptop, janten henteu saé, henteu saé, henteu saé terang sareng pinuh ku warna, tapi lambaran teknis Asus RoG SCAR2-GL504GS-ES060T (kamoulox) leres-leres pikaresepeun tina segi harga dipénta.

Dimimitian ku layar HD 15,6 anu lengkep sareng tingkat ngareupkeun tina 144 Hz sareng waktos respon 3 ms gumantung kana pabrikan. Éta moal mantuan seueur on Hearthstonetapi kipas tina CS: GO sareng kaulinan gancang sanés dina genre terang yén 144 Hz mangrupikeun pangobatan nyata sareng éta bahkan tiasa nawiskeun kauntungan dina waktos.

Pikeun kaluaran seueur pigura per detik, sesa konfigurasi kedah tuturkeun. Ieu mah hal. Kalayan inti i7 (generasi 8e) teras 6 / 12 benang 2,2 GHz, 8 GB RAM sareng hususna Nvidia GeForce GTX 1070, mesin na bakal ngahontal ip 144 dina seueur kaulinan esport, kalebet CS: GOLiga legéndaou Fortnite et Overwatch (sareng sababaraha konsési grafis dina dua pertandingan terakhir ieu).

Perhatosan ogé 256 Go 1 Go (pikeun dimimiti sareng sababaraha kaulinan) Kombo HDD pikeun 2,4 Pikeun pikeun rupa-rupa média sareng kaulinan dimana beban anu langkung panjang ngaganggu anjeun kirang. Ku sabab éta sét téhnisna dipayunkeun sacara saé, sanaos éta masih beurat XNUMX kg: langkung seueur dina bidang transportable ti mobile.

Naha urang resep ieu Asus kalayan nami anu pimanaeun?

  • Layar 15 144 inci
  • A konfigurasi padet pikeun kaulinan
  • Rasio harga / kinerja anu pikaresepeun

Dinten, ayeuna sareng ayeuna Asus RoG Tapak tatu-hal-hal sayogi dina 1299 euro tinimbang 1799 euro sareng dina wates saham anu sayogi.

The Tumbu di artikel ieu gawe bareng: lamun manggihan kabagjaan anjeun ku kami, kami earn komisi leutik. Ieu ngécéskeun sagalana anjeun didieu.

Bagikeun on jaringan sosial

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.numerama.com/tech/540497-le-deal-du-jour-ce-pc-portable-gaming-tout-plein-de-couleurs-gaming-pour-le-gaming.html?utm_medium=distibuted&utm_source=rss&utm_campaign=540497