Vosges: Murid bubu guru SMA dituduh pedofilia dina Internét - VIDEO



Dina Vosges, saurang guru ditéwak ku sabab anjeunna ngagaduhan gambar pornografi sareng pornografi. Siswa SMA nyerah anjeunna sareng bubu dina Internét ku ngajantenkeun anjeunna ngayakeun rapat sareng rumaja, sateuacan nyalabkeun ka pulisi.

https://www.rtl.fr/emission/rtl-midi/rtl-midi-du-14-aout-2019-7798182801

https://www.rtl.fr/actu/justice-faits-divers/vosges-des-lyceens-piegent-un-instituteur-detenant-des-images-pedopornographiques-7798182734

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=TsaGm3VTvpI