Nike ngaluncurkeun sneakers dina langganan - VIDEO



"Nike Adventure Club" ditujukeun ka kolot budak anu umur ti 2 dugi ka 10 taun lami. Prinsipna: ngamungkinkeun kulawarga milih antara 4 sareng 12 pasangan sneakers anyar sataun pikeun langganan bulanan jumlahna tina 20 dugi ka dolar 50.

https://www.rtl.fr/emission/rtl-soir/rtl-soir-du-14-aout-2019-7798183438

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=tdqqm812iWI