Pupusna Arafat Dj: Nini Daishikan dina jalanna ka Abidjan

Kaduhung, hanjakal ... Ieu raos anu ngahirupkeun babaturan, baraya sareng fans Arafat Dj. Perasaan lahir sabada maot Houon Angel Didier aka Arafat Dj dina Senén 12 Agustus saatos kacilakaan patalimarga. Anjeunna aya di nyeri. Ti saprak éta, Amérika Serikat, nagara dimana anjeunna cicing sababaraha taun, Hélène Dandi Lou henteu kapisah.

Baca ogé: Zota sareng Emma Lohoues: Dua bentang bikang Ivoria 'millionaires' di Instagram in 2019

Daishikan, Ange Didier, korsi mimbar indung Tina Glamour dikaluarkeun sacara kasar di antawis kahirupan pikeun perjalanan tanpa mulang. Pikeun mayar panghormatan ahir ka putra alit anu dikasihkeun, Hélène Dandi Lou mutuskeun pikeun balik deui ka Abidjan pas mungkin.

Éta, kanggo ningali Angel Didier pikeun hiji waktos kaler sareng konsol Logbo Valentine aka Tina Glamor. Datangna ka tanah karuhun na ngabéjaan dinten-dinten anu bakal datang.

Stéphane Kokoa

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/deces-arafat-dj-la-grand-mere-de-daishikan-en-route-pour-abidjan