Niort: Pamuter maén bal Le Mans ngora ditembak ku bedil ditembak di tengah pertandingan - VIDEO



Pamuter Le Mans ditémbak ku airgun dina pertandingan anu ramah di Niort Rebo Agustus 14. Pemain bal kasebut, anu karasa nyeri di tukangeunana, rada cilaka.

https://www.rtl.fr/actu/justice-faits-divers/niort-un-jeune-joueur-de-football-du-mans-touche-par-un-tir-de-fusil-en-plein-match-7798183706

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=ViPE-ye9RQQ