Nkou Mvondo - Cabral Libii: pipisahan éta?

Béntang anu jelas dibantosan antara dua aktor politik saatos pamilihan présidén 7 Oktober 2018, parantos ningkat dina dinten-dinten ayeuna kalayan réaksi epistoléris ku média.

Tanda ledakan hubungan antara peer politik, Pr. Nkou Mvondo sareng "putra" Cabral Libii sababaraha dinten. Mémang, aya tegangan anu kuat antara dua aktor politik anu salamet kamari, ideologi politik anu sami di pésta bumi langit.

Hurup munggaran tina Nkou Mvondo

Nalika bagian tina pendapat dipercaya khabar angin, presiden kelompok pulitik ieu, Pr. Nkou Mvondo nyetir titik na dina sékrési epistolary of 7 Agustus 2019 di Cabral Libii.
Dina suratna diulang deui ku sababaraha koran, présidén partai UNIVERS naroskeun penjelasan Cabral Libii dina alesan anu nyababkeun anjeunna "ngahina sareng ngubaran pesta UNIVERS sadaya nami manuk liar, henteu langsung ku baraya, atanapi ku sungut sorangan sareng ngalangkungan tulisan". "Anak kuring sayang, anjeun mastikeun, di tulisan anu diterbitkeun 1er Agustus 2019yén kuring hadir dina rapat anu diayakeun di Kementrian Wilayah, anu tujuanna nyaéta pikeun ngadorong anjeun ngiringan Partai UNIVERS ". Pernyataan anjeun henteu leres, sareng kanggo buktina: upami ningali kronologi fakta nyarios pertemuan pasti bakal dilaksanakeun dina hiji waktos nalika kuring pupuhu juri memori murid di Universitas Ngaoundere "anjeunna ngingetkeun anjeunna.

Kaluar kadua Nkou Mvondo

Sumawona, dina acara anu sanés dina radio bersaing di Douala, anu 12 Agustus kamari, Pr. Nkou Mvondo neraskeun yén "Kuring ngantosan Cabral Libii nyauran kuring sareng datang ka kuring, putuna. urang bahas sareng ngadamel damai. Hésé némbalan kanggo waktosna upami cerai dikonsumsi antara dua palaku.

@ Dieudonné Zra

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/08/nkou-mvondo-cabral-libii-le-divorce/