Berita sareng MR - Tim Live MR - 14 / 08 / 19 - VIDEO



Sampurasun, dina acara dinten ayeuna, tim MR na mawa warta anjeun. Kami téh cicing di 12h00

Kami butuh bantosan anjeun pikeun tetep nyayogikeun pidio gratis! Ngarojong eusi pidéo Majalna sareng ngalangkungan aksés http://www.Patreon.com/MajorityReport

Tempo laporan ti mayoritas live M - F 12h. IS on youtube.com/samseder atawa ngadéngékeun deui via podcast poéan dina http://Majority.FM

Ngundeur aplikasi haratis kami: http://majorityapp.com

Ngarojong acara ku jadi anggota: http://jointhemajorityreport.com

Resep kami on Facebook: http://facebook.com/MajorityReport

Turutan urang dina Twitter: http://twitter.com/MajorityFM

Ngalanggan kami on YouTube: http://youtube.com/SamSeder

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=rOHg4IR38gQ