Nolak dina pangangguran: "Ieu saé pisan," saur Menteri Tenaga Kerja - VIDEO



RTL INVITED - "Kami dina tingkat pangangguran panghandapna saprak taun 10, saur Muriel Penicaud, Menteri Buruh, dina RTL. Éta masih tangtangan, tapi hayu urang nyarios ngartos yén nyemang heula buah-buahan pembaharuan urang. "

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=aRqDXLiz9U8