Mati Island, Saints Row, Metro: THQ Nordic nyandak saham masa depan lisensi

Suites pikeun Metro sareng Saints Row, sareng hiji studio ngarobih pikeun ngembangkeun Dead Island 2.

Kusabab opat taun, teu aya anu bade Dead Island 2. Mimiti diamanusikeun ka Yager Development teras Techland sateuacan angkat ka Sumo Digital, Dead Island 2 masih parantos ngarobihkeun pamekar sareng Dambuster Studios, tim ti Deep Silver (anak perusahaan penerbit THQ Nordic) anu damel di Homefront pamungkas: "Kami dipercayakeun Dambuster Studios nganggo waralaba Dead Island, anu ngalaksanakeun ngembangkeun francais konci ieu pikeun salah sahiji studio in-house kami. Aranjeunna ayeuna nuju ngembangkeun Dead Island 2". Upami inpormasi anu cekap salami mangtaun-taun, ansuran énggal lisénsi Pulau Pulo Mati (horor survival kalayan komponén tindakan-RPG) diperkirakeun lumangsung di nagara California dimana wabah zombie Banoi parantos sumping. Pamaén bakal salawasna tiasa milih antara opat karakter masing-masing kalayan karakteristik sorangan.

Volition Perak Jauh nyiapkeun Saints Row anu énggal

Dina laporan kauangan panganyarna, THQ Nordic ngumumkeun: "Volition jero pisan komitmen pikeun ngamekarkeun kaulinan Santo Row anyar". Saatos gagal komérsial sareng kritis pikeun dipiceun Agén-agén Mayhem, tujuanana nyaéta pikeun ngetren deui francais Saints Row kalayan opus utama anu anyar pikeun konsol anyar, terang yén adaptasi pilem ogé disiapkeun.

Game Metro anyar mangrupikeun pamekaran di 4A Games

Kusabab Metro Exodus parantos nyayogikeun harepan THQ Nordic, albeum énggal resmi dilaksanakeun. Lisénsi Metro masih ngagaduhan dinten anu saé. Dmitry Glukhovsky, panulis novél Metro, tetep bakal ngawaskeun installment salajengna adaptasi videogame tina sajarahna.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/dead-island-saints-row-metro-thq-nordic-fait-le-point-sur-le-futur-des-licences-325281