Kipas tina 'Game of Thrones' ampir ningali Arya ngalawan jalan ka Peuting King - BGR

Diantara tihang besar nominasi Emmy Game of Thrones kéngingkeun (catetan 32) sateuacan upacara panghargaan bulan payun, salah sahiji di antarana nyaéta unggeuk kana "Prestasi Pinunjul dina Siri Drama" kanggo Episod di Bar's Miguel Sapochnik, The Long Peuting . Éta pasti mangrupikeun salah sahiji épisode anu diantisipasi dina sajarah Thrones jeung kekerasan teu kuat tina Peperangan Winterfell nyababkeun pati heran raja wengi.

Sapochnik ngungkabkeun dina wawancara anyar anu émbaran anyar ngeunaan pamandangan anu iconic ngalibatkeun Arya pamustunganana ngeureunkeun raja undead. Khususna, sababaraha detail anu saé dina bagian tina pamandangan anu panginten tiasa nyusahkeun sawaréh.

Kami ngobrol ngeunaan kanyataan yén Arya katingalina tampil ti mana waé, lalaunan berlayar di udara, dina panangan. raja peuting, anu péngkolan, nyekel anjeunna sareng henteu ngémutan gerak gancang keris anu pas kana leungeun anu caket kana posisi anu nyok. Tétéla éta awak pagelaran ngarencanakeun pikeun nampilkeun pendekatan parah Arya ka Night King, anu bakal maksa Arya luncat dina séri hateup. Syahadat Assassin en jalan ka Godswood.

Urutan ieu, sanaos ditinggalkeun di ruangan panyuntingan kusabab tétéla ngaganggu "wirahma" adegan.

"Kuring nantang sadayana sareng digawé panjang sareng sesah pikeun nyerang kasaimbangan anu tepat antara kredibilitas sareng kahayang pikeun prestasi," saur anjeunna. Nu Hollywood wartawan . "Teras urang kéngingkeun sareng ngahurungkeun kana taneuh sareng mendakan yén wirahma mangrupikeun hal anu penting.

"Dina salah sahiji waktos, aya rencana anu rumit pikeun dirina pikeun jalan ka Leuweung Weirwood, tapi sakumaha waktosna, kami sadar yén anjeunna parantos ngalakukeun anu éta dina episode, sahingga éta sapertos latihan. Dina tungtung poé, kami ngarasa yén jalurna teu pati penting - penting pikeun sumping dina momen nalika raja wengi nyekel anjeunna satengahna sareng kami ngira yén anjeunna parantos réngsé, teras manehna ditarik suis péso sareng dibawa ka luar. Kuring ogé resep prestasi Maisie saatos ditarikna, ngabagi sakedap ka lanceukna, Bran. Ieu seuri bosen. "Henteu ayeuna."

Ieu mangrupikeun jéntré anu hébat pikeun ngagaduhan Sapochnik, salah sahiji ti tilu direktur pertunjukan pikeun Emmys sasih bulan. Sapochnik pasti bakal janten saé kompetisi pikeun hésé neunggeul, nalika damel ogé episode paling penting dina séri salian The Long Peuting kaasup Hardhome et Pertempuran Bajingan . Diomongkeun tina The Long Peuting sareng pamandangan anu teu dilupakan ieu sareng Arya, aktor anu maénkeun Night King sok masihan peminat kontén liwat feed Twitter na, sapertos ieu tweet anu anyar sareng nostalgia anu ngajantenkeun urang hoyong nonton deui. sagalana dimimitian deui:

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR