Pendalaman pikasieuneun ieu nunjukkeun Bill Hader anu ngarobih kana niru Tom Cruise - BGR

Klip ieu panginten tiasa dianggap video pendalaman kuring anu paling sering diperhatoskeun. Urang tarik perhatian anjeun ka klip di luhur artikel ieu, anu ngagaduhan wawancara kuno sareng Bill Hader Ahir wengi sareng David Letterman . Bill nyokot kasempetan pikeun nunjukkeun kaahlian anu luar biasa dina cetakan - maka panyipta pidéo di luhur ngagunakeun bakatna TEKI pikeun taliti pikeun ngarobah wajah Bill ka Tom Cruise, teras Seth Rogen kana anjeunna niru aranjeunna dina waktos anu béda dina klip na.

Balukarna sanésna ... wow, wah, awas.

Upami anjeun badé teraskeun gancang dina klip dimana duanana transformasi raray kajantenan, anu munggaran nyaéta pamindahanna pikeun Tom Cruise. Éta saum sareng gancang, tapi lumayan dina kameunangan detik 55, sanaos gambaran sabenerna Tom ngeunaan pendapat Bill bener-bener dimimitian sakitar menit 27. Upami anjeun badé angkat ka panggung Seth Rogen, kesan Bill ka anjeunna, kitu ogé transformasi raray, mimitian ngurilingan menit salajengna, 55 detik.

Video ieu mangrupikeun Ctrl Shift Face, anu mangrupikeun kanal saluran YouTube dimana anjeun tiasa mendakan sajumlah video jero anu khusus.

Kecap-kecap ati-ati: Entong ngotéktak mana-mana koméntar anu tinggaleun di Twitter pikeun ngarésponsikeun video ieu, sabab ieu bakal matak ngarasa hariwang kana kapinteran jalma sareng masa depan umat manusa (Kami ningali anjeun, jalma éta antara anjeun anu ngira yén klip ieu nyata sareng heran naha Bill mangrupikeun jenis malihan).

Ogé ogé trend anu urang parantos di handap pikeun milari samentawis sareng ningali éta janten langkung saé sareng langkung saé. Katepatan téknologi jero ngan terus ningkat ku kabocoran sareng wates, sakumaha kami parantos didaptarkeun di dieu kalayan sababaraha conto panganyarna, kaasup video selebriti palsu sapertos Kim Kardashian, Mark Zuckerberg sareng seueur deui.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR