Pendengar gaduh kecap 14 Agustus 2019 - VIDEO



Pendengar anu gaduh kecap sareng Marielle Fournier tina 14 Agustus 2019 dina RTL.fr.

https://www.rtl.fr/emission/les-auditeurs-ont-la-parole/les-auditeurs-ont-la-parole-du-14-aout-2019-7798182946

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=SxHifZOvdUo