Kanye West Affordable Perumahan Star Wars - Jalma

Visi Kanye West ngeunaan ngawangun perumahan anu mampu sapertos Tatooine rubuh sareng dibakar sareng tatanggana di pinggiran Calabasas.

Ikon Ikon rap nyambut damel pikeun ngawangun gaya kubah anjeunna dimaksudkeun pikeun dianggo kanggo perumahan anu mampu. ieu dicutat ku Departemen Pakaryan Umum Los Angeles County pikeun konstruksi anu henteu dilisensikeun. Anjeunna ayeuna kedah nempatkeun struktur anu saluyu sateuacan Séptémber 13 - atanapi ngarobih aranjeunna, sakumaha dilaporkeun ku Curbed LA.

Tozeur, Tunisia - 17 Mei 2017: Imah pangeusina "Tatooine", selfie film pikeun Star Film Wars. Salah sahiji dua Mos Espa nyetél The Phantom Menace. (Anna Chaplygina / Getty)

Kulon ayeuna dipikanyaho ku semangat wirausaha, tina selebriti hip-hop ka ngojay, sneakers ka anak balita sareng perumahan mampu milik.

Pendapatan Asli di Selebritis Homes, anu katingali sapertos lebah hives, parantos didadarkeun salaku "kerangka kapal angkasa kayu". Kanggo inpo, Tatooine mangrupikeun planét keusik dimana Lukas Skywalker tumbuh di bungalow berbentuk igloo kalayan bibi sareng pamanna.

Juru bicara pikeun padamelan umum Laju dituding LA

ceuk juru carios umum

dua keluhan anonim ngeunaan struktur dina bentuk "karét". Kalayan garwa na, béntang TV reality Kim Kardashian, gaduh dinten 45 pikeun ngalebetkeun rencana ka kementerian pikeun persetujuan, ngarobih struktur atanapi mayar ngeunaan dollar 1 400.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com