Peryogi Speed ​​Speed: albeum énggal sareng saos "Wakil Rajana"

Keperluan anyar pikeun Speed ​​ti penerbit Amérika Electronic Electronic diturunkeun saé sateuacan pengumuman resmi.

Bocor, gagrag penerbit. Bari salajengna Kudu pikeun Speed kedah diumumkeun ku jam-jam salajengna, gandeng trailer parantos dibagian deui ku panyawat leutik. Janten angkat pikeun Peryogikeun Kacepetan: Panas, judul anu bakal kaluar tina kaulinan terakhir lisénsi ku suasana anu pantes taun 1980 kalayan musik gelombang énggal. Hiji ieu bakal diiluan ku reboot 2015 dina tingkat grafikna, tapi ogé pikeun bagian-bagian tuning pikeun muka konci. Sambungan wajib bakal dipiceun (balik tina tombol reureuh nyata), sapertos Speed ​​Card. The microtransactions ogé kedah henteu deui aya dina NFS anyar ieu.

Seni Éléktronik pikeun Ngawutuhkeun Peryogikeun Kacepetan: Panas

jeung Peryogikeun Kacepetan: Panas, fans bakal mendakan rumus waralaba kuno francais ieu. Teu aya jalan kaluar, tapi dunya kabuka bakal aya. Skénario ti episode ieu dijelaskeun langkung langkung serius. Kamajuan éta henteu linier. Salian parobahan dina sistem drifting anu bakal langkung fleksibel, tolok ruksakna sareng stasion gas NFS Rivals bakal uih deui. Pasukan pulisi bakal aya sanaos dina mode gratis sareng helikopter. Tungtungna, moal aya siklus siang-wengi dina waktos nyata, tapi gumantung kana ras sareng misi sanésna, waktosna moal sami. Cuaca bakal sering robih.

Turutan wartosan Butuh Kacepetan: Panas

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/need-for-speed-heat-un-nouvel-opus-a-la-sauce-miami-vice-325205