Philippe Coutinho muka panto ka Paris SG

Saatos ngucapkeun teu ka Arsenal sareng Tottenham, Philippe Coutinho sigana condong gabung ka Paris SG, anjeunna anu dikutip salaku chip nawar dina operasi Neymar.

Paris SG nalungtik sababaraha tawaran anu dilakukeun ku FC Barcelona dina Salasa dina rapat sidang antara pamimpin ngeunaan uih deui Neymar (27 taun) di antawisna Blaugranas. Dina seueur usulan ieu, nami Philippe Coutinho (27 taun) wangsul salaku mata uang. Sareng upami Brasil parantos nampik wangsul deui ka Liga Premier ku turunna usul Arsenal sareng Tottenham, anjeunna sigana langkung kabuka kana kamungkinan Paris.

Numutkeun inpormasi média Brasil UOL Esporte, wawakil auriverde internasional (pamilihan 55, prestasi 16) yakin dina pangiriman mungkin ka klub ibukota, sanaos upami gagal gagal operasi Ney. Mundo Deportivopikeun bagian na, nunjukkeun yén Amérika Kidul bahkan bakal katingali saé dina datangna di Parc des Princes.

Coutinho milih PSG ka Bayern

Publikasi olahraga Spanyol ngartos yén Carioca langkung milih pilihan Parisian kana hipotesis Bayern Munich. Di ibukota, éta tiasa ngajaga tingkat imbuhan anu caket tina Catalonia (kira-kira 12 M € net taunan). Salaku tambahan, tilas Red Liverpool bakal mendakan Thiago Silva sareng Marquinhos, dua anggota senapatana sareng anjeunna menangkeun Copa America usum panas ieu.

Ngan ukur masalah dina diskusi kanggo ayeuna, pangajen ti gelandang serang. Barça, anu direkrut 160 M € (120 + 40 bonus), nganggap éta biasana sami. PSG, anjeunna sanés pamanggih ieu, mendakan jumlah ieu langkung ageung. Diskusi kedah diteruskeun, tapi préparasi Philippe Coutinho ngeunaan Rouge et Bleu positip.

Sumber: Kasejang mercato.net

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://bamada.net/philippe-coutinho-ouvre-la-porte-au-paris-sg