Pikeun blogger, nganggo rok pondok saatos taun 50 hebat, fans na leres pisan satuju!

Nyaho kumaha biasana tampil gaya sareng bergaya henteu ukur dumasar kana diajar tren anyar, tapi ogé dina analisa anjeun sorangan, anu paling pas pikeun kaayaan anu pas kumaha kumaha ngagabungkeun unsur anu béda. Disarankeun pikeun awéwé leuwih kolot tibatan taun 50 janten ati-ati nalika nyoba katingalina langkung ngora tibatan aranjeunna kusabab éta gampang pisan.

Aya sababaraha stereotypes ogé pikeun baju anu awéwé henteu tiasa ngagem saatosna dugi ka umur 35. Salaku conto, kaos nganggo sayings, puncak pamotongan, cet tropis sareng leggings dicétak macan tutul.

Daptar ieu ogé ngagaduhan rok mini. Sareng pakéan ieu janten topik diskusi animasi dina Internét. Blogger Rusia, panyanyi sareng produser Rusia 42, Inna Malikova, ngabingungkeun rasa kuciwa kana komentar ngeunaan "teu pantes" sareng ngungkabkeun poto halamanna Instagram.

Salian sacara umum ditilik awéwé pikeun taun 40 anu hoyong ngagem, ucapkeun, hiji baju anu nganggo garis leuleus atanapi miniskirt anu indah, masarakat ogé parantos ngiringan sababaraha pantoos ngeunaan éta.

Kuring satuju yén kedah aya wates sareng éstétika kedah dihormati heula. Abdi mangrupikeun kolot kolot. Tapi nalika éta harmoni, naha awéwé kedah aya musabab pikeun menerkeun pilihanna atanapi nyerah kabébasan pikeun ngalakukeunana? Sumawona kuring henteu ngartos naha sadayana negatipitas ieu diturunkeun ti awéwé séjén.

Fans tina blogger anu populér hatur nuhun pikeun ngarencanakeun topik ieu sareng ngadukung éta.

@taran_tan9:

Abdi satuju sareng sadayana anu nyarios. Kolot anjeun sepuh ngagaduhan awéwé anu geulis sareng pikaresepeun sapertos anu paduli di aranjeunna.

@mekshun5138:

Abdi sapinuhna satuju. Awéwé sok timburu ka unggal anu sanés, kitu aranjeunna nangtoskeun batur.

@zalomovaolga:

Abdi nyangka, "Naha nyusahkeun latihan pikeun nyandak suku anu saé upami anjeun hoyong nyumput waé?" Éta konyol, sanés? Suku langsing anu éndah dilakukeun pikeun dipidangkeun ka dunya, anjeun cukup wani ngalakukeunana!

Naon pendapat anjeun ngeunaan ieu? Naha anjeun tiasa nganggo rok mini upami anjeun 50 taun lami atanapi langkung lami? Dupi anjeun tiasa ngagem ageman anu ketat? Punten, bagikeun pamikiran anjeun dina koméntar di handap ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR