Pilih dosa karesep anjeun sareng milari naon anu diungkabkeun ngeunaan kapribadian anjeun anu nyumput - SANTE PLUS MAG

Dosa urang mangrupikeun bagian kami sareng ngartikeun kapribadian urang sabab sering muncul dina kahirupan urang sapopoé sareng ngaluarkeun karakter urang anu dikubur. Numutkeun kana katekisis, dosa maot henteu parantos dosa serius, aranjeunna sadayana tujuh sareng ngakibatkeun dosa-dosa anu langkung serius. Ieu mangrupikeun amarah, sedeng, hoream, karanjingan, timburu, sombong sareng kahayang!

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE