Poto. Emma Smet "bagja" ngadamel "fiesta" kanggo anu

David Hallyday ngagungkeun ulang tahunna Rebo Agustus 14! Nganggo jalan pikeun putra Johnny Hallyday, anu ayeuna parantos taun 53. Sareng pikeun éta, anjeunna tiasa ngandelkeun kulawargana. Emma Smet, putri kadua nya, memang mangtaunkeun dina Instagram yén anjeunna siap ngalakukeun "fiesta". "Janten bagja pisan sareng anjeun ayeuna", Anjeunna girang. Éta jangji malem anu éndah! Pikeun ngagambarkeun pamikiran sakedik ieu pikeun ramana, anjeunna ngeposkeun gambar heubeul ngeunaan anakna, sareng Daud Hallyday sareng adina sepuh na, Ilona Smet. Imutna.

Emma Smet tiasa ngarep-ngarepkeun sareng bapakna pikeun ulang taunna, kusabab kulawargi henteu kantos janten geografis. Upami anjeunna cicing antara London sareng Paris, juru basa Sofia di Isukan milik urang dina TF1 nyéépkeun waktos liburan di Yunani handapeun matahari Tengah, facades pinurasan sareng laut pirus.

David Hallyday, Samentara éta, tumuwuh di Los Angeles tapi ayeuna hirup antara Portugal, Paris sareng London. Kanggo ulang tahun na, aranjeunna sadayana di basisir Lusitanian. Darina Scotti, putri Sylvie Vartan sareng satengah adi ti David Hallyday, teu sono boh "fiesta", numutkeun tulisan Instagram na.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photos-emma-smet-contente-de-faire-la-fiesta-pour-l-anniversaire-de-son-pere-dav-1011912