Poto. Laeticia Hallyday "bangga" putrina saatos dinten nyalir di St. Barth

Aranjeunna nganggo sadinten di "Dunya tiiseun". Salasa 13 Agustus, Laeticia Hallyday ngantunkeun tanah-tanah San Barth pikeun sababaraha jam pikeun pareum. Di perusahaan dua putrana, Jade jeung Joy, randa Taulier mendakan kapal laut di Pulo ieu nalika dina waktos diving. Dina akun Instagram na, anjeunna ngabagi sababaraha video na "Dina beurat teu beurat" dina cai pirus. Palmes à pieds sareng kolor jumpsuit: anjeunna henteu nyingkir kenikmatannya.

Sareng jelas, Laeticia Hallyday ngahadiran salah sahiji putri na Jade nyalir anu munggaran. "Sangkan bangga anjeun", komen indung anu bahagia dina legenda klise tempatna ngajantenkeun tanda "ok" tina palatihan cai jero. Sareng sakedik pikagumbiraeun ogé aya, kalayan seuri gedé : "Tujuan: biru gede". Hiji dinten anu nyegerkeun pikeun Laeticia Hallyday sareng putrina, anu balik deui di St Barts saatosna liburan di kidul Perancis. Sababaraha dinten kapengker, kulawarga sakedik tiasa ngagungkeun milangkala Jade na Joy.

Pikeun kasempetan éta, ibu parantos nempatkeun piring anu langkung ageung ku cara ngaturna ... péso disko ! Dina Instagram, Marc-Olivier Fogiel sempet ngabagi pidéo kolam renang kolam renang Jade dimana aya balon ngambang "Partai Disco". Michel Klein Samentawis éta teu nembé pidéo Laeticia Hallyday sareng dua putrana, terang kuéh ulang tahun anu ageung. "Wayah saé, lembut sareng murah pikeun pésta ulang taun Jade sareng Joy hatur nuhun ka réréncangan salamina, inten Laeticia", janten nyerat desainer dina legenda pidéo.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photos-l-ticia-hallyday-fiere-de-sa-fille-apres-une-journee-de-plongee-a-saint-b-1011567