Poto. Ophélie Meunier: liburan indung ngora kahiji nya di Corsica

Ieu mangrupikeun liburan usum panas mimitiOphelia Gedang salaku indung ngora. Dua bulan ti harita babaran, wartawan yuswa 31 anu lami-lami aya panonpoé, salaku kulawarga di pulo kaéndahan, tempat anjeunna netep di awal usum panas. Dina poto anu diterbitkeun dina carita profilna Instagram, awéwé ngora leumpang sareng putrana Josephanu bobo sare dina stroller na. Kalayan seuri lega dina pameunteuna, animator Zona interdite ngambekan kabagjaan hirup, sareng sigana bagja ku momen anu istimewa ieu, dimana rélaxasi nyaéta kecap konci.

Dina jaringan sosial, istri Mathieu Vergne ngabagi seueur poto na tetep di Corsica. Dina program éta: istirahat dina ayunan, ngojay di pirus atanapi cai transparan, hikes sareng pujian matahari.

Kalayan nembak geulis ieu, Ophelia Gedang ngirim impian ka pengikut na, anu henteu gagal pikeun ngaréspon kana publikasi ku ngarusak dirina ku pujian: "30 000" langkung seueur anjeun di luhur "," anu pikaresepeun teu pikaresepeun ", maos diantara koméntar. Pamaké Internét anu sanés ngandung eusi pikeun muja bentang: "Desa anu indah sareng ujug-ujug nami anjing urang!", "Tempat anu indah anu kuring henteu terang foto anu éndah", "Tempat anu paling indah di bumi."

Nempo pos ieu dina Instagram

Dahar beurang di #summer19 héjo #corsica

A pos dibagikeun ku Ophelie Meunier (@opheliemeunier) hiji

Nempo pos ieu dina Instagram

#summer19 panonpoé #corsica, ngojay, sareng jeli

A pos dibagikeun ku Ophelie Meunier (@opheliemeunier) hiji

Nempo pos ieu dina Instagram

#abouttoday #summer19 Pic ku Chiara 3 taun ❤️

A pos dibagikeun ku Ophelie Meunier (@opheliemeunier) hiji

Nempo pos ieu dina Instagram

#rando #summer19 #corsica

A pos dibagikeun ku Ophelie Meunier (@opheliemeunier) hiji

Nempo pos ieu dina Instagram

Sareng panonpoé parantos aya dina laut ...

A pos dibagikeun ku Ophelie Meunier (@opheliemeunier) hiji

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photos-ophelie-meunier-ses-premieres-vacances-de-jeune-maman-en-corse-1011870