Tawaran hadé: -20 € dina Amazon Echo Dot

Anu pangleutikna sareng sepi asistenna sora Amazon parantos ditingalikeun ku pangurangan 33%. Cukup pikeun ngayakinkeun recalcitrant panungtungan.

Langkung kompak ti adina Echo na Amazon Echo Dot ogé dikawasa ku sora sareng tiasa ngatur sadaya automation di bumi di bumi sababaraha pesenan, tapi ogé nanyakeun seueur patarosan ka Alexa.

Asistén sora sareng kit gratis

Dina cara anu sami yén Google Home mangrupikeun asistén sora sareng panyatur dihubungkeun sareng baturna na Google Home Mini panyandra audio baranahan anu teu beristirahat, Echo Dot Amazon nyiptakeun bédana kalayan Echo ku ngaleupaskeun subwoofer tina 63mm sareng kamar résonansi na.

Nanging, éta ngagaduhan kamiripan anu pikaresepeun: kami sok mendakan paréntah sora pikeun maénkeun musik, ngontrol alat anu nyambung, meunang inpormasi, maca berita, ngajadwalkeun alarem, ngadangukeun audio player. sareng anu sanesna, tapi ogé fungsi multiroom anu ngamungkinkeun anjeun maén musik sacara sakaligus di kamar anu béda, sareng tina sababaraha sumber online (Amazon Music, Deezer and Spotify).

Ngasilkeun penanganan automasi bumi anjeun

Automasi di bumi sok seueur dina sorotan, sareng bakal tiasa ngontrol lampu na, termostat sareng langkung seueur sareng alat anu kasambung sareng Philips Hue, TP-Link, Netatmo, Legrand ... Sama sapertos adina gedé na, Echo Dot gaduh mikrofon 7 sareng sistem pangurangan sora ambien pikeun nguping anjeun sanajan jarak jauh, sareng Alexa sacara otomatis ngapdet dina méga sareng teras ningkatkeun, nambihan fitur sareng fitur anyar. kaahlian (mesen pizza ti Domino's, mesen Uber, cek penerbangan Air France, sareng sajabana).

Fitur anu kasohor saatosna: sareng Echo Dot, tiasa waé nyauran kanggo saha waé kalayan nganggo aplikasi Alexa atanapi alat Echo anu dirojong ku paréntah sora anu sederhana. Kit pamungkas gratis.

ngeunaan tips

Tim BeGeek nawarkeun poéan éta tips best of web ka harga leutik. Kadangkala fee hiji bisa jadi refunded kami sanggeus pameseran Anjeun: keur anjeun, harga tetep sarua. Pikeun urang dinya mangrupakeun dorongan nu ngajadikeun karya urang mungkin. Tempo tips kami on Twitter dieu @begeek_bonplan

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/bon-plan-20e-sur-amazon-echo-dot-277117