Bantahan Bantongan KPI Wacana Tonton Youtube sareng Netflix, ti Twitter Tagar ka Petikan Online - VIDEO



Rencana Komisi Broadcasting Indonésia pikeun ngawas eusi multimedia konvensional sapertos Youtube sareng Netflix parantos dibahas. Nanggepan indikator biantara anu penting, warga sibuk ngaréspon. Hésé KPI, éta henteu nyusahkeun Netflix langsung ngalebetkeun tren dina garis wanci Twitter. Seuseueurna tweetna anu henteu resep.

Salaku tambahan, petisi online dina halaman change.org parantos nyerang ku tanda tangan warga. Dugi dugi Rebo 14 / 08 / 2019, petisi na parantos disaluyuan langkung ti 74 000. Salaku tambahan, titik petisi 4 nolak KPI di YouTube, Facebook, sareng Netflix ditolak. Nami hususna amanat nyiptakeun KPI, KPI sanés lembaga sénsor. Netflix sareng Youtube mangrupikeun alternatif pikeun diémutan ku warga kusabab prestasi KPI goréng sareng pangguna mayar kanggo ngaksés Netflix. Di dunia maya, kaunggulan sareng kalemahan ogé parantos meuntas di dunya nyata.

Sanaos KPI nyatakeun yén wacana pengawasan saleresna asalna ti para warga sorangan. Nanging, luyu sareng Broadcast Law 32 No. 2002, tugas sareng kakawasaan KPIs nyaéta ngawasi siaran basa polos sapertos televisi. KPI henteu acan tiasa ngawaskeun eusi dina platform streaming.

Kaseueuran warga sareng rencana monitor digital digital KPI saleresna pertengahan jangka panjang. Layanan digital ayeuna gaduh téknologi panyaring umur Netflix sareng Youtube dipikanyaho gaduh modeu ramah anak sareng aya modeu anu misahkeun eusi dewasa sareng murangkalih. Malahan dina hal ieu, tangtosna, masarakat henteu pasti ngalahirkeun kaayaanana, sareng atikan ngeunaan bijaksana anu ngagunakeun média anyar tiasa ogé dilakukeun tina skala pangleutikna, kalebet kulawarga.

#KPI #Netflix #Youtube

Entong sono kana 24 jam streaming Kompas TV dina https://www.kompas.tv/live . Entong luput laporan anu paling anyar, lengkep sareng langsung ti sababaraha bagian di Indonesia, palanggan ka saluran Kompas TV YouTube. Ogé aktipkeun bel supados anjeun tiasa dibéjaan upami aya video anyar.

Kompas TV Media Sosial:
Facebook: https://www.facebook.com/KompasTV
Instagram: https://www.instagram.com/kompastv
Twitter: https://twitter.com/KompasTV
ONLINE: https://line.me/ti/p/% 40KompasTV

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=Nq6-KBrQXA0