Royals dina kaayaan seuneu: Saatos ngabeledug parah, mantan asisten Diana ngaluncurkeun serangan anu sengit

Kulawarga karajaan sakali deui dikritik pikeun gaya hirup anu saé nu princesse Diana 'Tilas sekretaris swasta Patrick Jawson ngasihkeun aranjeunna ngajauhan tina' tren Del Boy '. Anjeunna nyatakeun yén palajaran kedah diajar saatos dituntut yén Sarah Ferguson parantos nganggo tong karajaan pikeun nulis tagihanana pikeun ngagedékeun Hong Kong Dr Johnny Hon

. Duchess of York parantos nuduh Dr. Hon 200 000 £ pikeun "pamasaran sareng promosi".

Dina tulisan koméntar pikeun Mail Online, anjeunna ngagunakeun pernyataan ieu pikeun nyorot kanyataan yén anggota kulawarga karajaan swam dina laut perak pikeun mastikeun yén aranjeunna ngadamel "mangpaat mangpaat anu aranjeunna pantes pikeun jasa hirupna. " Saur anjeunna, "Kanggo sesa marga Windsor, bukti nunjukkeun terus gumantung kana pahala anu langkung nyata pikeun rigor kahirupan karajaan.

"Duit mangrupikeun laut di mana raja ngojay: pikeun kalolobaanana, éta sadayana dikenal, sabab terang aranjeunna kedah tetep ngalakukeunana.

Kulawarga karajaan dina kaayaan seuneu Patrick Jawson (Gambar: PERCUMA GETTY PA)

inpormasi ngeunaan kulawarga karajaan

Warta kulawarga karajaan: Tilas sekretaris swasta Putri Diana, Patrick Jéson, ngingetkeun royal (Gambar: Pa)

"Janten urang ngarepkeun sesa sahijina bakal ngahampura kana Del Boy tendencies sepupu maranéhanana sareng ngingetkeun peringatanana.

"Saha anu langkung saé tibatan Jay-Z, balad Harry sareng Meghan, béja aranjeunna:" Duit sareng kakuatan henteu ngarobih anjeun. Aranjeunna ngan ukur ngungkabkeun idéntitas leres anjeun. "

Anjeunna nyebatkeun yén pikeun dunya luar, "elemen amal" bakal kalebet kana kasepakatan supaya karajaan tiasa menang rébuan jalma.

Mr. Jéson: "Yachts, jet, kapuloan swasta; éta daptar pangobatan anu panjang sareng pikaresepeun - "tunjangan nanaon" tiasa janten hasil tina lauk fiskal - yén sababaraha Windsors anu kurang cerdas panginten dianggap kauntungan anu lumayan pikeun kahirupan jasa maranéhanana.

MACA DEUI: Kumaha carana Cherie Blair "kesel" Ratu di Balmoral ]

Berita ti kulawarga karajaan

Berita ti kulawarga Kulawarga: Patrick Jédi ngingetkeun Diri kulawarga pikeun henteu nuturkeun "Tr Boy Del" (Gambar: Pa)

"Presentasi mangpaat lamun unsur amal dikintunkeun dina perjanjian.

"Kanggo anu paling beunghar, aya daya tarik anu teu pikaresepeun pikeun sababaraha hal anu kami kaartoskeun henteu kanggo dijual: terhormat, pencét alus, undangan karajaan.

"Kacuali éta bagian gedé pasti kanggo dijual. Dina bunderan makmur, dipikanyaho yén kado anu saé pikeun amal karajaan mangrupikeun jalan anu paling gancang pikeun dibawah méja makan karajaan. Ieu biasana ngan ukur hubungan anu saling nguntungkeun dimana artos sareng kakuatan anu disawalakeun pikeun menangkeun hak pikeun ngabantah karajaan.

Mr. Jéson dina kasaksian yén modél bisnis Mr. Hon ogé terikat ka akun bank Putri Putri Anne, Zara Tindall.

Ulah sono
Meghan Markle sareng Harry ngalarang bunderan sosial sakitar labél [INSIGHT]
Sarah Ferguson katingali "dihindari" nalika anjeunna sumping di Balmoral sateuacan Philip Feud [Gambar]

Pangakuan bom anu dilakukeun ku Putri Diana [Panyingkepan]

Berita ti kulawarga karajaan

Wartoskeun kulawarga karajaan: Sarah Ferguson bakal nganggo lawon karajaan pikeun nulis invoice kanggo Hong Kong magnate, Dr. Johnny Hon (Gambar: Getty)

Berita ti kulawarga karajaan

Warta Kulawarga Royal: Jésonson nyatakeun akun bank Zara Tindall ogé kauntungan tina modél bisnis Dr. Hon (Gambar: Getty)

Anjeunna nyerat: "Kanggo pertahanan Sarah, anjeunna sanés ngan ukur ngabantosan. Kaluaranna Mr. Hon disababkeun ku kanyataan yén, sakumaha ogé parantos dikonfirmasi, akun bank Zara Phillips ogé parantos mupihkeun tina model bisnisna saatos mayar 100 000 £ pér taun-taun di antara Agustus 2016 sareng Maret kamari.

"Adipati sareng Duchess of Windsor dipikanyaho diréduksi pikeun pariwara pikeun televisi AS pikeun ngumpulkeun dana tambahan, sareng anggota kulawarga anu langkung lami tina kulawarga ngalegaan kadang-kadang nganggo pertimbangan anu hadé dina hubungan dagangna.

"Panginten ngan ukur kasalahan Fergie nyerat tagihanana dina kertas kertas perusahaan. - pikeun artos cabul. "

kulawarga karajaan [19659010] Kulawarga Royal hargana langkung seueur tibatan kantos ka anu mayar pajak Inggris (Gambar: kabisat)

Serangan sengitna disusul Kapala Brexit Nigel Farage nyerang anggota kulawarga karajaan, kaasup Ratu Ibu, Pangeran Charles sareng Pangeran Harry sareng Meghan Markle.

Mr. Farage henteu ngantepkeun dirina nyalira nalika anjeunna ngaluncurkeun panyawat anu salah ngalawan Adipati sareng Duchess of Sussex, nyauran aranjeunna "teu relevan".

Pangéran Charles Anjeunna ogé dina garis seuneu nalika anjeunna ngejek anjeunna dina kampanye lingkunganana sareng ngaharepkeun yén ratu bakal pamaréntahan "panjang pisan" teu diganti ku putra cikalna.

Anjeunna ogé nyerang seuneu The Ratu Ibu mangrupikeun "inuman anu beurat kaleuleuwihan anu ngarokok dina ranté," numutkeun The Guardian.

Wartoskeun kulawarga karajaan:

Warta tina kulawarga karajaan: Harry sareng Meghan nembe diserang ku Farage (Gambar: EM PICS)