Splinter Cell: Ubisoft nyiapkeun pangiriman deui lisénsi

Séri panyusapan dibintanginya Sam Fischer bakal uih deui ka hareupeun pamandangan dina waktos anu caket.

Nalika waralaba Metal Gear Solid sacara parah turunna saprak desainer kaulinan Hideo Kojima henteu deui dianggo di enggon penerbit Jepang Konami, dunya spionase videogame karasa pisan sepi sareng henteu pisan cacah Cell semlek ti penerbit Perancis Ubisoft nyegerkeun deui pikeun narik pesaing anu anyar ti saprak lisénsi parantos tilar ti pasar langkung ti genep taun ayeuna. Upami Yves Guillemot sababaraha kali ngulang yén peminat kedah sabar, sinyal henteu sigana positip. Sam Fisher anu iconic ngan ukur dianggo pikeun ngamajukeun Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands sareng Elite Squad Tom Clancy's. Urang bisa ngaharepkeun hadé ...

Wangsulna Splinter Cell janten langkung jelas

CEO Ubisoft yakin yén lisénsi Splinter Cell kedah kaluar tina lomari, tapi pikeun éta kedah dilakukeun ka anjeunna nyandak kakuatan deui pikeun ngjalankeun eta dina waktos anu saé "Pasti bakal janten jinis pangalaman énggal pikeun Splinter Cell, tapi langkung seueur alat anu béda. Dinten ayeuna kami damel pisan kana merek, hoyong uih deui kana momen anu dipikahoyong. Kami moal tiasa nyarios iraha, sakumaha anjeun terang, butuh waktos. Urang kedah milarian tiap-tiap pangalaman anu saé kanggo dugi deui kuat". Yves Guillemot jelas nunjukkeun dina pitulung-Na ngeunaan proyék-proyék anu aya hubunganana sareng realitas virtual (nganyahokeun Facebook?) sareng dolanan awan (Google Stadia) aya dina rencana, salian ti episode klasik pikeun konsol generasi anyar (PS5 sareng Xbox Project Scarlett).

Sam Fisher ti Splinter Cell di Ghost Recon Wildlands Tom Clancy sacara

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/splinter-cell-ubisoft-prepare-le-retour-de-la-licence-325181