Saatos éléh kanker, anjeunna damel sikep manah - SANTE PLUS MAG

Unggal taun numutkeun WHO, ampir 15 juta jalma di dunya maot kusabab kanker, anu mangrupikeun salah sahiji panyabab utama pati di Perancis. Kanyataanna, nalika diagnosis dilakukeun telat, kamungkinan yén survival tetep turun pisan. Ku kituna, pikeun anu wani macakeun halangan ieu, kameunangan henteu ngan ukur diganjar; éta kasempetan kadua dina kahirupan. Panggihan inisiatif Zoe Figueroa anu wani pikeun ngagungkeun dirina. Fakta dipasihan ku batur sapagawean urang tina ABC News.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE